智慧树知到《英语口语直通车》2020章节测试答案

2022-08-09 04:11:20   第一文档网     [ 字体:小 中 大 ] [ 阅读: ] [ 文档下载 ]

【#第一文档网# 导语】以下是®第一文档网的小编为您整理的《智慧树知到《英语口语直通车》2020章节测试答案》,欢迎阅读!
英语口语,直通车,答案,智慧,测试
智慧树知到《英语口语直通车》2020章节测试答案

---------------------------------------

第一章测试

1、Chinese people, especially married adult men don’t like to be given ______________hats. A、green B、read C、yellow D、purple 答案:B

2、English is the international language, especially when it comes to _________________. A、fishing B、traveling C、shopping D、eating 答案:A

3、There is no doubt that fewer than ______________ Chinese are proficient English speakers. A、30 million B、40 million C、20 million D、50 million 答案:C

4、In the video, Michael says, many Chinese do know more than one language. They might know ___________.

A、Mandarin B、Cantonese

C、a local dialect D、all of the above 答案:D

5、After watching each unit of Learning Tips for Spoken English, you’re given some questions to answer, the purpose is not to ___________. A、test your comprehension on the one hand B、stimulate your critical thinking

C、develop your problem-solving skills on the other D、make you know more teachers 答案:D

6、Needless to say, speaking English in a (n) ___________ way is more useful and practical than the formal one. A、informal B、funny C、serious


D、formal 答案:B

7、Put briefly, our college students can learn _____________from this course. A、the strategies about how to drive a car when studying in the university B、how to film a video

C、the common forms of American dialects

D、English slang words, idiomatic expressions, verbal phrases 答案:D

8、You’ll also learn the methods of ______ in order to gain confidence through public speaking.

A、how to conduct prepared and impromptu speeches B、how to sing a song

C、how to write a poem in English D、how to read newspapers in English 答案:B

9、The big challenges that you are bound to encounter can be divided into three categories, they are __________________.

A、the psychological barriers B、the linguistic barriers C、cultural barriers D、all of the above 答案:D

10、Before Edward came to China, he learned as much Chinese as he could, because he had several reasons except for one fact, he was not to learn how _____________

A、to know the numbers B、to read Chinese words

C、to be able to tell a Taxi driver where to go D、to be able to order food 答案:A 11、Nowadays, less than 5% of Chinese English learners possess barrier-free communication skills in English. A、T

感谢阅读,欢迎大家下载使用!


本文来源:https://www.dy1993.cn/2EG.html

相关推荐